Despre videochat - Studio Angel of Love - Studio Videochat Bucuresti - Angajare Videochat

Videochatul este un subiect care nu este foarte discutat, insa mii de fete din Romania reusesc sa castige prin videochat intre 1000 si 3000 de euro pe luna lucrand mai putin, mai usor si in conditii mai bune decat multe alte joburi.

In realitate, videochatul este o cariera ce iti poate oferi atat rasplata financiara cat si satisfactii personale. Angajatele noastre cu experienta iti vor putea spune ca prin dibacie si abilitatile tale poti face bani intr-un mediu relaxat, stand pe chat si conversand cu persoane din toata lumea.

Mediu relaxat, flexibil

O mare parte din motivatia fetelor care se apuca de videochat o reprezinta flexibilitatea si lejeritatea pe care o implica acest job. Desi este important sa investesti timp  si sa lucrezi un anumit numar de ore pentru a obtine castigurile dorite, mediul de videochat este mult mai relaxat decat in cazul joburilor traditionale.  Vei fi, practic, o partnera in propria ta afacere si vei avea puterea de a iti influenta destinul.

Mereu interesant

Videochatul nu este niciodata plictisitor. In fiecare zi vei cunoaste si stat de vorba cu oameni noi, din toata lumea, iar provocarile zilnice te vor ajuta sa cresti pe plan personal si in cariera.

Confidentialitate

Multe fete aleg sa pastreze secret jobul din acest domeniu, iar studioul nostru ofera tot suportul in acest sens. Nimeni nu trebuie sa stie cu ce te ocupi, iar tu te vei putea bucura de beneficiile directe ale unui venit peste medie.

Echipa nonconformista

Vei avea oportunitatea de a lucra cu oameni care au ales sa isi faca singuri viitorul, persoane ambitioase care gandesc diferit. Vei avea ceva nou de invatat in fiecare zi.

Complet legal

Spre deosebire de acum cativa ani cand acest domeniu era definit vag, in ziua de astazi activitatea de videochat este una legala, reglementata de legea 193/2003 si modificata si completata prin legea 496/2004, astfel incat poti beneficia de:

-          Concediu de odihna.

-          Concediu medical.

-          Asigurare medicala.

-          Si toate celelate beneficii ale unui angajat legal.

Fiecare model este angajat prin contract, iar tipul de activitate trecut in contract iti va permite sa ai un avantaj si la angajarile viitoare.

Jobul de model de videochat poate fi unul temporar, dar asta nu inseamna ca nu vei putea folosi experienta si banii castigati pentru a avansa mai departe in cariera si pentru a avea o viata implinita.