Despre Angels of Love

Am pornit unul din primele studiouri de videochat din Bucuresti din dorinta de a oferi ceva mai bun fetelor care se gandesc la aceasta cariera. In cei peste 10 ani de activitate am invatat toate secretele acestui domeniu si le putem da mai departe oricarui model care isi doreste castiguri peste medie intr-un mod relaxat, flexibil, legal, dar totodata nonconformist.

Cautam incontinuu sa oferim cele mai bune conditiile pentru modelele noastre, fie prin echipamente de foarte buna calitate, o locatie moderna sau training de foarte buna calitate.

Confidentialitatea este poate unul din cele mai importante principii pe care ne bazam activitatea, egalat poate doar de dorinta ca fiecare model sa castige un procent cat mai mare din veniturile generate. De aceea peste 90% din modelele care aleg sa lucreze cu noi raman fidele pe o perioada indelungata sau chiar pana aleg sa renunte la acest domeniu indata ce au strans suficient pentru a investi intr-o alta afacere.

Am invatat din experienta si putem spune ca am trecut prin absolut orice situatie, avand acum un arsenal complet de solutii si sfaturi pentru oricine doreste o cariera de succes in acest domeniu.

Galerie foto

Camere

Camere

Decoratiuni, hol, altele

Decoratiuni, hol, altele

Relaxing room

Relaxing room

Nu suntem sefii tai sau managerii tai. Ne dorim sa fim prietenii care iti ofera suportul de care ai nevoie si care leaga o relatie bazata pe confidentialitate, respect, incredere si profesionalism.

Iti oferim libertatea si confortul de a porni de la zero pentru ca iti oferim toate uneltele de care ai nevoie pentru a reusi.

Stim din proprie experienta ca oricine poate sa ajunga sa castige din videochat suficient pentru o masina de lux, un apartament confortabil, vacante exotice, gadgeturi de ultima ora sau pentru orice altceva. Te asteptam sa iti aratam cum.