Avantaje angajare videochat - Studio Videochat Bucuresti

Poti avea succes si singura in acest domeniu. Insa, pentru a iti creste sansele de a castiga atat cat iti doresti (sau peste asteptari) si sa elimini aproape toate riscurile asociate, ai nevoie de ajutor de la cei care au trecut deja prin asta.

Angajarea intr-un studio de videochat vine cu beneficii greu de gasit in alta parte:

-          Venituri constante incasate la timp.

-          Legalitate si beneficiile asociate (asigurare de sanatate, etc.)

-          Confidentialitate asigurata.

-          Asistenta, sfaturi si suport de la traineri cu experienta.

-          Suport IT.

-          Echipamente de ultima generatie (care ar insemna altfel investitii de mii de euro).

-          Siguranta.

 

Cu dorinta de munca si ajutorul de rigoare poti ajunge sa traiesti ceea ce pana acum a fost doar un vis. Un apartament in centrul Bucurestiului, o masina de lux, vizite saptamanale la spa, bijuterii, toate acestea sunt un vis pentru fiecare model incepator si o realitate pentru modelele noastre cu experienta.

Ai absolut toate beneficiile unui job „traditional”, dar esti si complet stapana pe venitul tau si poti sa influentezi in mod direct suma de bani pe care o primesti luna de luna. Nu este nevoie sa ceri mariri, sa faci lucruri pe care nu le doresti sau sa lucrezi weekend-uri daca nu vrei asta. In functie de performanta ta poti castiga pana la 80% din incasari.  Practic, nu exista nici o limita superioara.

Siguranta

Te poti baza pe anumite sume care iti vor intra in cont in fiecare luna in aceleasi zile. Iti poti indeplini astfel cu usurinta obligatiile financiare.

Placerea de a merge la munca.

Cele mai multe fete sunt uimite de atmosfera relaxata, joviala si placuta din studioul Angels of Love. Credem ca in acest domeniu poti face mai multi bani daca lucrezi cu placere si ai suportul unui colectiv cu scopuri similare cu ale tale. La noi toata lumea lucreaza din placere.

Program flexibil

Jobul de videochat este extrem de permisiv in ceea ce priveste orele de munca. Nu vei avea un job „standard” de la 9 la 5. Pentru noi este mai important numarul de ore de munca pe saptamana decat sa vii la ora 8 sau 9 dimineata.

Iti oferim posibilitatea de a lucra in ture sau de a iti organiza propriul tau program. Ai oricand posibilitatea de a opta pentru un program redus pentru a putea merge la facultate sau a te ocupa de alte aspecte din viata ta.

Poti alege sa muncesti in weekend sau pe timp de noapte, ceea ce implica chiar si castiguri mai mari si bonusuri pe masura.  Iar daca doresti sa iti iei liber intr-o anumita perioada, o poti face cu usurinta.

Daca un job intr-o multinationala sau in unul intr-un cadru strict si restrictiv nu este pentru tine, ia in considerare videochatul. Cere-ne chiar acum mai multe informatii.

Traineri profesionisti

Cele mai de succes modele de videochat de la Angels of Love sunt si cele care muncesc cel mai putin, cel mai inteligent si care de multe ori nu trebuie sa isi dea nici macar o haina jos. Prin pregatire constanta si mentoratul unor astfel de traineri poti face bani online intr-un mod extrem de facil si de productiv.

Cel mai fascinant lucru este ca prin ajutorul potrivit poti avea o evolutie extraordinara si sa incepi sa castigi sume importante de bani chiar din primele luni sau saptamani.

Trainerii nostri iti vor da sfaturi practice in fiecare zi si sunt oricand gata sa iti raspunda la intrebari. Rolul trainerului este de a iti oferi informatiile de care ai nevoie intr-un mod adaptat la personalitatea ta si la punctele tale forte.

Prin training capeti in doar cateva saptamani roadele a cativa ani de experienta pentru a nu mai fi nevoie sa treci prin incercari dificile si sa faci greseli care te costa timp.

Trainerii te vor invata tehnici avansate de comunicare si trucuri ce iti vor dubla veniturile in doar cateva zile. Vei invata elemente de machiaj, moda si coafura si sa iti folosesti „armele” feminine intr-un mod mai eficient.

Locatie perfecta

Prin locatia centrala aleasa te ajutam sa eviti statul in trafic la ore de varf, navetele costisitoare si nervii asociati cu acestea. Sediul nostru este central, foarte aproape de metrou sau statii de autobuz.  Combinat cu flexibiliatea de a alege ora la care vii la lucru, poti economisi ore intregi in fiecare zi, evitand traficul din orele de varf.

Legalitate

Poate ti se pare ciudat sa afli ca jobul de videochat este legal, insa incheiem cu fiecare model un contract solid si perfect legal. Contributiile la stat sunt achitate lunar si oferim transparenta total in ceea ce priveste castigurile si comisioanele tale.

Conditii de angajare

Cel mai important lucru pentru a iti creste sansele de angajare este sa fii deschisa la nou si sa iti doresti sa castigi un salariu peste medie.

Ce mai trebuie sa „bifezi”?
a. Varsta minima de 18 ani.

b. Cetatenie romana sau viza de lucru.

c. Abilitati de baza de lucru cu PC-ul.

d. Cunostinte de limba engleza (sa poti citi si conversa in engleza)

e. Daca stii si limba franceza sau spaniola vei avea un avantaj.

f. Ai si experienta? Cu atat mai bine!

g. Personalitate pozitiva, joviala, sociala.


Abia asteptam sa te cunoastem. Contacteaza-ne pentru a stabilit o intalnire la sediul nostru cat mai curand.